קול קורא: מלגות למשתלמים בתר-דוקטורים החל מסמסטר א' תשע"ט

אוניברסיטת תל אביב תעניק החל מסמסטר א' תשע"ט (1.10.2018) מלגות מצ'ינג למשתלמים בתר דוקטוריים. המלגות מיועדות למדענים הנמצאים בראשית דרכם המקצועית.

07 ינואר 2018
קול קורא: מלגות למשתלמים בתר-דוקטורים החל מסמסטר א' תשע"ח

האוניברסיטה תעניק החל מסמסטר א' תשע"ט (1.10.18) מלגות מצ'ינג למשתלמים בתר דוקטוריים. המלגות מיועדות למדענים הנמצאים בראשית דרכם המקצועית. גובה המלגה הוא כ- 68,000 ₪.

המלגות המוצעות הן:

1. כ-20 מלגות מצ'ינג במימון האוניברסיטה - 50% במימון האוניברסיטה ו-50% במימון המנחה. מתוכן כ- 10 מלגות מיועדות למשתלמים מצטיינים מאוניברסיטאות מובילות בחו"ל.

2. מלגת מצ'ינג אחת במימון קרן פיקובסקי ולאצ'י - 50% במימון הקרן ו-50% במימון המנחה.

מלגות אלה מיועדות למשתלמים בתר-דוקטורים בתחומים של אלקטרוניקה יישומית, ביוטכנולוגיה ופיסיקה יישומית, אשר מחקריהם הם בעלי פוטנציאל לשימוש בתעשיות עתירות מדע.

ההשתלמות תהיה לתקופה של שנה, בהדרכתו של חוקר בכיר מהסגל האקדמי של אוניברסיטת תל אביב. המשתלם אינו נחשב עובד האוניברסיטה, ויעזוב את קבוצת המחקר לאחר תום ההשתלמות (תיתכן הארכת ההשתלמות לתקופה נוספת במימון המנחה בלבד).

לכל הפרטים >

English version

אוניברסיטת תל-אביב, רחוב חיים לבנון 30, 6997801.